Despre noi

Mereu atenți cu nevoile dumneavoastră

Balneoterapia Saturn a fost înființat în anul 2001, cu scopul de a valorifica factorii sanogeni ai zonei de la malul Mării Negre, precum și comoara din lacul Techirghiol, oferind servicii balneo de înaltă calitate, conform standardelor UE.

Baza de tratament s-a concentrat de la bun început pe oferirea de servicii medicale de calitate superioară, având la bază tehnica medicală de ultimă generație, personal medical de specialitate pregătit la standarde de actualitate și terapii eficiente pentru oaspeții noștri.

Balneoterapia Saturn oferă servicii curative precum recuperarea ortopedică, recuperare balneară, recuperare cardio-vasculară, recuperare respiratorie sau recuperare neurologică.

Toate procedurile oferite de către Balneoterapia Saturn sunt efectuate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, atent monitorizate de persoane cu experiență, abilitate și certificate.

Complexul nostru se află în doua stațiuni distincte Saturn și Eforie Nord. În stațiunea Saturn se află 3 baze de tratament individuale situate la parterul hotelurilor HoraBalada și Sirena  , foarte aproape de plajă și departe de zona mai aglomerată a stațiunii. În stațiunea Eforie Nord se află o bază de tratament situată la hotelul Brad Bran Bega. Procedurile efectuare in bazele noastre de tratament sunt ambulatorii.

Misiunea noastră

Să readucem zâmbetul pe buzele tuturor pacienților care ne calcă pragul

no image