Informații pacienți

" În unele zile e nevoie ca tu să-ți creezi propriul răsărit "

Formalități de intrare în bază

La prezentarea în bază de tratament aveți nevoie de următoarele documente: carte de identitate, bilet de trimitere de la medic, cardul național de sănătate/ adeverință de înlocuire a cardului de sănătate emisă de CJAS, în termenul de valabilitate al acesteia (3 luni de la data emiterii), rezultatele analizelor și examenelor paraclinice efectuate (după caz).Procedurile efectuate in bazele de tratament sunt ambulatorii.

Formalități de ieșire din bază

Este obligatoriu citirea cardului de sănătate al pacientului la recepția bazei de tratament. Externarea pacienților se face în ziua stabilită de comun acord cu medicul curant. Fiecare pacient primește la plecare biletul de externare care include date privind motivele internării, evoluția în timpul internării, tratamentele efectuate, recomandările medicale de urmat.

no image
no image

Asigurații OPSNAJ , CNAS

Sunt rugați să prezinte suplimentar, la internare, adeverința de salariat care certifică statutul de asigurat sau ultimul cupon de pensie, după caz, pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de neconcordanțele din sistemele electronice ale Casei de Asigurări.

Verificare calitate de asigurat

Puteți verifica singur calitatea dvs. de asigurat, precum și situația cardului dvs. de sănătate, accesând link-ul de mai jos și introducând Codul Numeric Personal (CNP-ul).

Verifică