masaj

Saturn       Eforie Nord

Oferim diferite tipuri de masaj, care acționează asupra organismului uman prin factori fizici (acțiune mecanică termică și acțiune antiinflamatorie) și componență chimică.

Beneficiile masajului sunt binecunoscute în intreaga lume, mai ales că masajul se adresează atât pacienților cât și persoanelor sănătoase având numeroase indicații și mai puține contraindicații.

În funcție de tipul de masaj ales, acesta va fi benefic la tratarea mai multor afecțiuni, cum ar fi artrofii musculare post traumatice sau intervenții chirurgicale ale aparatului locomotor, parastezii, pareze, reumatism secundar în faza de acalmie, boli reumatismale cronice degenerative ale coloanei vertebrale și a artiulatiilor, relaxare generală după efort fizic și intelectual sau după convalescență.

no image

Masaj cu nămol

Folosirea nămolului marin ca tratament este pentru noi un lucru obișnuit deși nu ne dăm seama cât de benefic este acesta pentru sănătatea noastră.

Principala proprietate terapeutică a nămolului este aceea de a fi un foarte bun antiinflamator, și ca atare a fost utilizat (și este și acum) în tratamentul reumatismului și a artrozei.

Din vechime, nămolul a fost folosit pentru virtuțiile sale terapeutice.

no image

Masaj uscat

Această modalitate de masaj se realizează cu toată suprafața degetelor și cu palma, care apasă foarte ușor zona masată.

Se realizează mișcări uni-sens, lungi, line, toate îndreptate spre zona pieptului. Efleurajul se poate face cu ambele mâini deodată sau cu măna stângă și dreapta alternativ.

Presiunea asupra pielii va crește gradat, la fel și viteza de realizare a mișcărilor.